Welkom bij COBOT Automation

COBOT Automation is gevestigd in Ede en houdt zich bezig met de productie en verkoop van turn-key robot- en cobot opstellingen en automatiseringsoplossingen. Gericht op smart-industries ondernemingen.

De oplossingen die COBOT Automation levert zijn zeer compleet en gebruiksvriendelijk. Ook grijpers, besturing, programmering, beveiliging en aanvullende componenten zoals aanvoerbanden, positioneerunits, stapelaars, en rollenbanen worden door COBOT Automation geleverd. Een prachtige combi van automation en machinebouw.

Eieren-handling hebben we als 1 van onze specialiteiten met oplossingen voor het palletiseren van eieren en het verwerken van eieren in containers alsmede voor het handlen van specifieke emballage zoals trays, pallets en dividers.

De meeste robots die door COBOT Automation geleverd worden zijn van het Duitse merk KUKA en het Deense merk Universal Robots. Onze opstellingen zijn te vinden in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Denemarken, Italië en Turkije. Voorheen is er gewerkt onder de naam Vlastuin COBOT machinery.  Zoekt u een automatiseringsoplossing of heeft u andere vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)318 57 60 65 of vul het contactformulier in.

Op de volgende beurzen hopen we live demos te geven van onze robot en cobot oplossingen:

  • TIV -Industriele vakbeurs,  Hardenberg 19-21 september 2017
  • LIV -Agro-business,  Hardenberg 24 - 28 oktober 2017

COBOTs

COBOTs, dat zijn de kleinere, veilige robots die kunnen samenwerken met mensen.

Specialisaties van COBOT Automation M'eggbot

De M'eggbot, palletiser oplossing gebaseerd op lineaire geleidingen met servomotoren. De meest compacte en betaalbare oplossing voor dit marktsegment.

Specialisaties van COBOT Automation Broedraam

De volgende specialisaties vindt u bij ons:

  • Handling van eieren op pallets of in containers
  • Industriële robotoplossingen
  • COBOT welding

Specialisaties van COBOT Automation Palletiseren met robot

De volgende specialisaties vindt u bij ons:

  • Handling van eieren op pallets of in containers
  • Industriële robotoplossingen
  • COBOT welding