COBOT Automation in Ede is specialist op het gebied van automatiseringsoplossingen. Oplossingen worden in overleg met de klant gezocht in robotopstellingen of toepassing van andere technieken. De toepassing is breed: van palletiseerrobots en broedraamrobots tot aan welding-cobots en collaboratieve robots voor andere toepassingen.

Alle robots, cobots en automatiseringssysteem worden in eigen huis ontwikkeld tot complete turn-keyoplossingen. Denk hierbij ook aan de benodigde tools, grijpers, besturingen, programmering, beveiliging en CE-keuring. Door de aanvullende machinebouw is COBOT Automation ook in staat om aanpalende onderdelen zoals rollenbanen, stapelaars, positioneerunits en aanvoerbanden op maat voor u te realiseren.

COBOT Automation heeft speciale grijpers ontwikkeld die met de meest zorgvuldige precisie eieren kan verwerken op pallets en in containers. 

COBOT Automation  houdt zich ook bezig met het ontwikkelen van Collaboratieve robotoplossingen, ook wel cobots genoemd. Eén van de eerste versies die we daarvoor ontwikkelen is de las-cobot. Dit is een geheel nieuwe aanpak van robots in de lasindustrie die uitermate geschikt is voor het werken in kleinere series of niet 100% maatvastheid en met unieke producten. Hierbij is geen direct programmeerwerk nodig omdat de cobot als geen ander kan omgaan met maatafwijkingen.

U vindt onze COBOToplossingen onder andere in Nederland, Duitsland, Belgie, Denemarken, Italie en Turkije.

Voorheen is er gewerkt onder de naam Vlastuin COBOT machinery. Doordat COBOT steeds meer een product-/merknaam is geworden werken we nu onder de naam COBOT Automation.

Dealers/ Resellers: Contact